Posted inActualitate

Blitz RoadShow Invest 2023 – un eveniment Inspirație pentru Piața Imobiliară din Craiova (P) » Stiri din Craiova si Oltenia

Blitz RoadShow Invest 2023 – un eveniment Inspirație pentru Piața Imobiliară din Craiova (P) » Stiri din Craiova si Oltenia

Municipiul Craiova, un oraș în plină dezvoltare imobiliară, a fost gazda unui eveniment cu totul special în data de 12 octombrie, Blitz RoadShow Invest 2023, organizat de BLITZ National Investments – divizia comercială a companiei BLITZ.

Evenimentul unic în peisajul orașului a adunat laolaltă 100 de invitați, oameni de afaceri și investitori cu un interes activ în domeniul imobiliar.

Blitz RoadShow Invest 2023 a fost o oportunitate deosebită pentru oamenii de afaceri din Craiova să se întâlnească, să discute și să exploreze moduri de a contribui la dezvoltarea orașului.

Această seară a fost cu adevărat una de succes și inspirație pentru toți cei prezenți, subliniind încă o dată că Craiova este un oraș în plină dezvoltare, pregătit să abordeze viitorul cu încredere.

Cătălin Priscorniță, CEO-ul BLITZ, cunoscut pentru expertiza sa în domeniul investițiilor și al strategiilor de afaceri imobiliare, a fost inspirația serii, le-a vorbit celor prezenți, oameni de afaceri cu viziune despre oportunitățile extraordinare pe care le deschide franciza BLITZ National Investments.

Alina Cojocaru, în calitate de Manager Dezvoltare Națională la Blitz National Investments, cu experiența sa solidă în dezvoltarea și promovarea proprietăților imobiliare comerciale la nivel național, a adus pe masă oportunități valoroase și beneficii pentru cei interesați să investească în acest sector în continuă creștere.

Ana Maria Cruceru, manager al francizei Blitz National Investments Craiova, s-a concentrat în prezentare sa pe oportunitățile din Craiova. Cu experiența celei mai profitabile francize BLITZ care a realizat cifre de vânzări de peste 1 mln. de euro,  și determinarea de a extinde rețeaua BLitz National Investments în această regiune, Ana Maria a vorbit despre oportunități unice pentru antreprenorii locali de a se dezvolta și a crea parteneriate de lungă durată.

Ceea ce a făcut acest eveniment cu adevărat special a fost prezența Viceprimarului Rela Filip,

 » Citește mai mult…