Posted inActualitate

Bătaie pe o stradă din Craiova. Tânăr reținut pentru tentativă la omor » Stiri din Craiova si Oltenia

Bătaie pe o stradă din Craiova. Tânăr reținut pentru tentativă la omor » Stiri din Craiova si Oltenia

Un tânăr de 21 de ani, din Craiova, a fost reținut, joi seara, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de tentativă la omor. 

Potrivit IPJ Dolj, joi seara, un tânăr de 28 de ani, din municipiul Craiova, a semnalat faptul că, pe strada Fulger, ar fi avut loc o altercaţie în urma căreia un tânăr, de 20 de ani, ar fi fost lovit cu un obiect ascuţit-tăietor.

La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, tânărul de 20 de ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit că între doi bărbaţi de 20 şi 28 de ani, pe de-o parte, şi alţi doi bărbaţi de 21 şi 49 de ani, de cealaltă parte, ar fi izbucnit un conflict spontan, conflict în urma căruia tânărul de 21 ani l-ar fi lovit pe cel de 20 de ani cu un obiect ascuţit-tăietor, în zona abdominală, cel din urmă necesitând îngrijiri medicale, fiind transportat la spital”, spun reprezentanții iPJ Dolj.

În urma examinării medico-legale, s-a concluzionat că leziunile traumatice suferite de victimă i-au pus în primejdie viaţa.

„În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reţinerea tânărului de 21 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, mai spun polițiștii doljeni.

Astăzi, va fi propusă arestarea preventivă a tânărului.

 » Citește mai mult…