Posted inActualitate

(VIDEO) Mehedinți: A trecut cu mașina pe roșu și a ajuns la spital

(VIDEO) Mehedinți: A trecut cu mașina pe roșu și a ajuns la spital

Un bărbat de 39 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, a trecut cu masina pe roșu și a intrat în coliziune cu un alt autorurism. În urma coliziunii pasagera din mașina bărbatului a fost și ea rănită.

Poliția municipiului Drobeta -Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic că la intersecția bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Cicero, s-a produs un accident rutier.

Potrivit IPJ Mehedinți, bărbatul de 39 de ani conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu. El nu a respectat semnificația culorii roșie a semaforului electric aflat în funcțiune. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat 62 de ani, din municipiu.

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență:

  • o autospecială de descarcerare,
  • o autospecială stingere cu apă și spumă,
  • o ambulanță SMURD,
  • două echipaje SAJ.

La sosirea salvatorilor, o persoană se afla în imposibilitatea de a se autoevacua. Pompierii au acționat cu accesoriile din dotare pentru extragerea victimei, pe care au predat-o echipajelor medicale, conștientă și cooperantă.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 39 de ani și a unei femei de 35 de ani, pasager în autoturism. Victimele au fost transportate la spital.

Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește și: Doi inspectori ANAF, sub control judiciar. Au cerut mită mii de euro unor firme

 » Read More