Posted inActualitate

Primăria Craiova caută oferte de publicitate pentru insulele digitalizate

Primăria Craiova caută oferte de publicitate pentru insulele digitalizate

Primăria Craiova caută să facă publicitate proiectului privind achiziționare și amplasarea a 150 de insule ecologice digitalizate supraterane. Banii vin prin PNRR care susține și cheltuielile privind informarea și publicitatea. Valoarea maximă a finanțării nerambursabile este de 16.879.894, 16 lei, iar cheltuielile cu publicitatea se ridică la 46.900 de lei.

Fondurile nerambursabile vor fi acordate beneficiarilor pentru investiții, după cum urmează:

cheltuieli pentru realizarea insulelor ecologice digitalizate;cheltuieli privind informarea și publicitatea;cheltuieli privind punerea în funcțiune a containerelor digitalizate

În ceea ce privește cheltuielile de publicitate și informare sunt: cheltuieli cu emiterea comunicatelor de presă privind începerea lucrărilor; cheltuieli cu panourile publicitare provizorii afișate la locul implementării proiectului; cheltuieli cu panouri/autocolante publicitare permanente afișate după finalizarea proiectului și cheltuieli ocazionate de campaniile de informare și conștientizare a populației.Valoarea totală a proiectului este de 16.879.894,15 lei inclusiv TVA, iar cheltuielile cu publicitatea se ridică la 46.900 de lei.

Proiectul prevede achiziţionarea şi operaţionalizarea a 150 de insule ecologice digitalizate supraterane. Acestea vor conţine containere individuale, ce nu necesită montaj. Ele urmând să fie amplasate pe domeniului public al oraşului. Vor fi puse în zone de blocuri din cartierele Craioviţa Nouă-43 de insule, Brazda lui Novac 30 de insule, Rovine-16 insule, 1 Mai-16 insule, Calea Bucuresti-23 insule, George Enescu-7 insule, Nicolae Titulescu-4 insule, Brestei-3 insule, Lapus-8 insule.

Fondurile vin prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

„Valoarea totala a proiectului este de 16.879.983,40 lei inclusiv TVA, din care: 16.684.573,50 lei inclusiv TVA cheltuieli eligibile si 195.409,90 lei inclusiv TVA cheltuieli neeligibile. Rata de finanțare acordată prin PNRR este de 100% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului, fără TVA. Perioada de implementare a activităților proiectului nu va depăși 31.12.2024”.

Prin urmare, de la bugetul local nu se pune nici măcar un leu.

 » Read More