Posted inActualitate

Tânără reținută pentru furt » Stiri din Craiova si Oltenia

Tânără reținută pentru furt » Stiri din Craiova si Oltenia

O tânără de 21 de ani, din municipiul Iași, a fost reținută de polițiști, noaptea trecută, fiind acuzată de comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă comisă în Craiova. 

Potrivit IPJ Dolj, miercuri seara, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 53 de ani, agent de pază al unei societăți comerciale, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că tânăra ar fi pătruns fără drept în incinta societății, de unde ar fi furat mai multe produse.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat-o pe tânăra bănuită de comiterea faptei, stabilind totodată faptul că, după ce ar fi rupt sistemul de siguranță, ar fi sustras două parfumuri din incinta societății comerciale, prejudiciul creat fiind în valoare de 1.529 lei.

„Aceasta a fost condusă la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii au reținut-o pe tânără, pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, au menționat reprezentanții IPJ Dolj.

Astăzi, femeia va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

 » Citește mai mult…