Posted inActualitate

Percheziții în comuna Bistreț. Doi tineri au fost reținuți pentru mai multe infracțiuni » Stiri din Craiova si Oltenia

Percheziții în comuna Bistreț. Doi tineri au fost reținuți pentru mai multe infracțiuni » Stiri din Craiova si Oltenia

Ieri, au fost efectuate patru percheziții domiciliare în comuna Bistreț din județul Dolj, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, furt calificat și lovire sau alte violenţe. 

În urma descinderilor, au fost identificaţi doi tineri, de 23 şi 28 de ani, ambii din comuna Bistreţ, bănuiţi de comiterea faptei.

„În fapt, cei doi sunt bănuiţi că în noaptea de 09/10 decembrie a.c., ar fi pătruns cu un autoturism în porţile de acces ale imobilului unui bărbat, din comuna Bistreţ, unde l-ar fi lovit pe acesta cu un obiect dur în zona capului şi, totodată, aceştia ar fi sustras suma de 2.500 euro aflată în locuinţă.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, cei doi au fost conduşi la audieri, iar în baza probatoriului administrat, poliţiştii i-au reţinut, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

Astăzi, cei doi tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti în vederea luării unei măsuri preventive.

 » Citește mai mult…