Posted inActualitate

Bărbat înjunghiat într-un bar din comuna Leu. Un tânăr a fost reținut » Stiri din Craiova si Oltenia

Bărbat înjunghiat într-un bar din comuna Leu. Un tânăr a fost reținut » Stiri din Craiova si Oltenia

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Leu, a ajuns la spital, în urmă cu două nopți, după ce a fost lovit cu un cuțit de către un alt bărbat din localitate, altercația dintre cei doi având loc într-un bar.

Cel care a cerut sprijinul polițiștilor a fost fratele victimei, prezent și el în acel bar.

La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, bărbatul de 43 de ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit că între cei doi frați, pe de-o parte, şi alţi trei tineri de 19, 22 şi 31 de ani, de cealaltă parte, ar fi izbucnit un conflict spontan, conflict în urma căruia tânărul de 31 ani l-ar fi lovit, în repetate rânduri pe bărbatul de 43 de ani cu un obiect ascuţit-tăietor, în zona abdominală, cel din urmă necesitând îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Având în vedere natura evenimentului şi suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

De asemenea, în urma examinării medico-legale, medicul legist din cadrul Institutului de Medicină Legală Craiova a concluzionat că leziunile traumatice suferite de victimă i-au pus în primejdie viaţa”, arată IPJ Dolj.

Tânărul a fost reținut, iar astăzi va fi propusă arestarea preventivă a acestuia.

 » Citește mai mult…