Posted inActualitate

Bărbat de 73 de ani, reținut pentru infracțiuni rutiere » Stiri din Craiova si Oltenia

Bărbat de 73 de ani, reținut pentru infracțiuni rutiere » Stiri din Craiova si Oltenia

Un bărbat de 73 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, a fost reținut de polițiști, seara trecută, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

Polițiștii l-au depistat pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada Desei, din comuna Ciupercenii Noi.

În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Întrucât mirosea a alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, ocazie cu care a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de mostre biologice.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea luării unei măsuri preventive”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

 » Citește mai mult…