Posted inActualitate

Zeci de kilograme de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii doljeni

Zeci de kilograme de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii doljeni

Polițiștii doljeni au confiscat 60 de kilograme de articole pirotehnice, în urma mandatelor de percheziție domiciliare puse în executare.

„În dimineața zilei de 24 decembrie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj – Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul Criminalistic, Secției 1 Poliție Craiova și Secției nr. 3 Poliție Rurală Bucovăț, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Craiova și comuna Coțofenii din Față.

Astfel, în urma perchezițiilor domiciliare efectuate, forțele de ordine au identificat cantitatea de 60 de kg de materiale pirotehnice, categoriile F2 și P1, deținute în vederea comercializării fără drept de către un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Craiova, obiectele fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii continuă cercetările în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Citește și: O femeie din SUA a născut doi copii în două zile consecutive. Cum a fost posibil

 » Read More