Posted inActualitate

Reținuți pentru tâlhărie calificată » Stiri din Craiova si Oltenia

Reținuți pentru tâlhărie calificată » Stiri din Craiova si Oltenia

Un bărbat de 37 de ani, din Bratovoeşti şi o femeie de 41 de ani, din Craiova, au fost reţinuţi de poliţişti, fiind acuzați de săvârşirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Potrivit IPJ Dolj, în seara zilei de 25 decembrie, în jurul orei 21.20, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, două persoane, un bărbat şi o femeie, ar fi încercat să sustragă bunuri din incinta unei societăţi comerciale de pe strada Calea Unirii, femeia fiind surprinsă de către administratorul societăţii.

Ulterior, între cele două persoane şi administratorul societăţii ar fi avut mai multe discuţii contradictorii, moment în care acesta din urmă ar fi fost lovit de către bărbat, cei doi plecând într-o direcţie necunoscută.

„În cauză, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a fost fost desfășurat un complex de activități investigativ-operative, cele două persoane bănuite fiind identificate în cursul zilei de 27 decembrie, pe o stradă din municipiul Craiova, acestea fiind conduse la audieri.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea celor doi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, arată IPJ Dolj.

Astăzi, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

 » Citește mai mult…