Posted inActualitate

Tată şi fiu, ajunşi la spital după ce au fost bătuţi de patru bărbaţi

Tată şi fiu, ajunşi la spital după ce au fost bătuţi de patru bărbaţi

Un bărbat de 62 ani și fiul său de 45 ani, din oraşul Segarcea, au ajuns la spital după ce au fost bătuți de patru indivizi. Doi dintre agresori au fost reținuți.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea au reţinut, pe 27 decembrie, pentru 24 de ore, doi bărbaţi de 19 şi 42 de ani, ambii din oraşul Segarcea, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi violare de domiciliu.
Aceştia sunt bănuiţi că în dimineaţa zilei de 27 decembrie, în jurul orei 5.50, împreună cu alţi doi bărbaţi, de 29 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei unui bărbat de 62 de ani, din oraşul Segarcea, unde, prin folosirea de obiecte contondente, l-ar fi agresat pe acesta dar şi pe fiul său de 45 de ani“, potrivit IPJ Dolj.

Patru bărbaţi au fost conduşi la audieri

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie. Cei doi bărbaţi de 45 şi 62 de ani au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ceilalţi patru bărbaţi au fost conduşi la audieri.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reţinut doi bărbaţi, de 19 şi 42 de ani, pentru 24 de . Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ.
Cei doi reținuți vor fi astăzi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării unei măsuri preventive.

Citeşte şi: (VIDEO) Dolj: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

 » Read More