Posted inActualitate

Tânăr din Ostroveni reținut pentru mai multe infracțiuni » Stiri din Craiova si Oltenia

Tânăr din Ostroveni reținut pentru mai multe infracțiuni » Stiri din Craiova si Oltenia

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Ostroveni, a fost reținut pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, lovirea sau alte violenţe şi distrugere.

Potrivit IPJ Dolj, prima faptă s-a petrecut în octombrie, anul trecut.

Astfel, în dimineaţa zilei de 15 octombrie, ora 05.31, polițiștii au fost sesizaţi cu privire la faptul că acesta, în timp ce conducea un tractor pe strada Dunării, ar fi provocat distrugeri unui gard din beton al imobilului unui bărbat, din comuna Ostroveni.

„În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat”, arată IPJ Dolj.

De asemenea, în perioada de 25 decembrie 2023-03 ianuarie 2024, tânărul ar fi agresat un bărbat de 55 de ani, din oraşul Dăbuleni, provocându-i acestuia leziuni în zona toracelui şi ar fi provocat distrugeri în locuinţa unei femei, din comuna Ostroveni, prejudiciul creat fiind aproximativ 9.000 lei.

„În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, mai psun reprezentanții IPJ Dolj.

Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

 » Citește mai mult…