Posted inActualitate

A furat un portofel dintr-un cabinet stomatologic. O femeie din Bucovăț a fost reținută » Stiri din Craiova si Oltenia

A furat un portofel dintr-un cabinet stomatologic. O femeie din Bucovăț a fost reținută » Stiri din Craiova si Oltenia

O femeie, de 38 de ani, din comuna Bucovăț, a fost reținută de polițiști, luni, fiind acuzată de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 34 de ani, din Craiova, asistentă în cadrul unui cabinet stomatologic din municipiu, cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns fără drept în incinta cabinetului și profitând de faptul că în interiorul sălii de așteptare se afla o geantă de damă, aceasta ar fi sustras un portofel aflat în interiorul genții.

Pe baza semnalementelor oferite și în urma activităților desfășurate, pe strada Amaradia, polițiștii au identificat o femeie de 38 de ani, din comuna Bucovăț, bănuită de comiterea faptei.

„Cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra femeii a fost găsit portofelul sustras, în interiorul acestuia aflându-se suma de 3.000 lei, carduri bancare și documente de identitate, acestea fiind restituite persoanei vătămate. Femeia a fost condusă la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, polițiștii au reținut-o, pentru 24 de ore”, arată IPJ Dolj.

Astăzi, femeia reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

 » Citește mai mult…