Posted inActualitate

Prins în flagrant când transporta un colet cu două kilograme de canabis » Stiri din Craiova si Oltenia

Prins în flagrant când transporta un colet cu două kilograme de canabis » Stiri din Craiova si Oltenia

Un bărbat a fost prins în flagrant, în municipiul Craiova, în timp ce transporta un colet care conținea două kilograme de canabis. Patru persoane au fost reținute în acest dosar, potrivit IPJ Dolj. 

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Craiova au documentat activitatea infracțională a patru persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată, și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a rezultat că, pe parcursul anului 2023, aceștia ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, canabis și substanțe cu efect psihoactiv către consumatori din județul Dolj.

Miercuri, unul dintre bărbați a fost prins în flagrant delict, în municipiul Craiova, în timp ce transporta, conform indicațiilor primite de la un alt bărbat, un colet care ar fi provenit din Spania și în care s-ar fi aflat peste două kilograme de canabis, destinate comercializării.

Ulterior, au fost făcute șapte percheziții domiciliare în Craiova, fiind descoperite şi ridicate fragmente vegetale uscate (canabis), țigări confecționate artizanal, un pistol cu aer comprimat, mai multe telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

Joi, procurorii DIICOT au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor patru persoane.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a dispus arestarea preventivă a trei persoane și măsura controlului judiciar față de cea de-a patra. Cu privire la măsura controlului judiciar, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au formulat contestație.

 » Citește mai mult…