Posted inActualitate

Bărbat reținut pentru agresiune sexuală » Stiri din Craiova si Oltenia

Bărbat reținut pentru agresiune sexuală » Stiri din Craiova si Oltenia

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, a fost reținut de polițiștii doljeni, luni. 

În fapt, la data de 25 ianuarie, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 45 ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în seara zilei de 21 ianuarie, ora 20.30, timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, pe strada Caracal, din Craiova, ar fi fost atinsă în zona intimă de către o persoană necunoscută.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de către polițiști, a fost identificat un bărbat de 35 de ani, din oraşul Balș, județul Olt, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri.

„Astfel, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

 

 » Citește mai mult…