Posted inActualitate

Începe procesul criminalului din Grădina Botanică. Mama Melisei, declaraţii cutremurătoare

Începe procesul criminalului din Grădina Botanică. Mama Melisei, declaraţii cutremurătoare

Joi, 1 februarie, începe procesul în care se vor judeca faptele criminalului din Grădina Botanică. În urma planului diabolic al acestuia, o copilă de 14 ani a murit, iar un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat şi a suferit răni grave, însă medicii au reuşit să îl stabilizeze, apoi să îi ofere tratamentul şi îngrijile medicale care l-au salvat. În urma crimei au rămas multe lacrimi amare, întrebări fără răspuns şi o suferinţă nemărginită care, probabil, nu se va vindeca niciodată pentru părinţii Melisei, fata căreia criminalul i-a curmat viaţa la o vârstă atât de fragedă.

Criminalul a lovit fără milă

Melis avea planuri pentru vacanţa de vară, pe care nu a mai prins-o, o ambiţie extraordinară să ajungă la tabăra de vară Oxford şi visuri, ca orice copil. Visuri care au fost spulberate atât de devreme de un criminal care a plecat de acasă, în odioasa zi de 27 iunie 2023, cu gândul să ucidă. S-a pregătit pentru crimă şi şi-a pus în ghiozdan toate uneltele necesare, descoperite ulterior de anchetatori. I-a lovit cu cuţitul fără milă, atât pe Melis cât şi pe Emi, prietenul acesteia, care se aflau pe o patură, în Grădina Botanică, după ce i-a urmărit şi i-a vânat exact ca un animal de pradă, fără să îi fi cunoscut vreodată. Acum Mario Alexandru Fojică va fi prezentat în faţa judecătorilor de la Tribunalul Dolj pentru a da socoteală pentru oribila faptă.

Procesul, însă, este încă o etapă înfiorătoare pentru părinţii şi sora lui Melis. Vor retrăi momentele cumplite care s-au petrecut în ziua crimei şi vor fi nevoiţi să îl privească în ochi pe criminalul care le-a retezat orice şansă de a o mai vedea măcar o dată pe Melis. Mama fetei ucise, Ana-Maria Lungu, îşi strigă suferinţa şi spune că dispariţia Melisei nu va putea fi reparată niciodată.

 » Read More