Posted inActualitate

Reținuți pentru trafic de droguri » Stiri din Craiova si Oltenia

Reținuți pentru trafic de droguri » Stiri din Craiova si Oltenia

Ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Craiova, la persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada septembrie 2023 – ianuarie 2024, două persoane ar fi deținut și comercializat, către consumatori din județul Dolj, diferite cantități de droguri de risc și mare risc (canabis și 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal) folosind o platformă de mesagerie online, în care utilizatorii își asigură conspirativitatea, identificându-se prin nickname-uri.

După stabilirea detaliilor legate de tipul de drog, cantitate și preț, tranzacția s-ar fi realizat stradal.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în municipiul Craiova, la locuințele persoanelor cercetate, au fost descoperite şi ridicate cantități de canabis (drog de risc) și cristal (drog de mare risc), depozitate în diverse recipiente sau ambalate în folii, cântare de precizie și grindere, obiecte purtând urme de materie, precum și alte mijloace de probă.

„La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea a două persoane, pentru 24 de ore. În cursul acestei zile, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă a celor doi, pentru 30 de zile”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

 » Citește mai mult…