Posted inActualitate

Proceduri estetice ilegal efectuate în două clinici medicale din Craiova. Medic fără drept de liberă practică, în vizorul polițiștilor

Proceduri estetice ilegal efectuate în două clinici medicale din Craiova. Medic fără drept de liberă practică, în vizorul polițiștilor

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigarea a Criminalităţii Economice Dolj au desfăşurat, ieri, în Craiova, o acțiune pentru prevenirea și combaterea activităţilor ilicite în domeniul prestărilor de servicii în centrele de înfrumusețare și îngrijire estetică.

Cu această ocazie au fost verificate două clinici medicale care oferă servicii de îngrijire estetică, pentru neregulile constatate fiind constatate două infracţiuni.

Astfel, cu ocazia controlului efectuat la punctele de lucru aparținând uneia dintre societățile comerciale verificate, s-a stabilit că în perioada iulie 2023 – ianuarie 2024, un medic fără drept de liberă practică ar fi efectuat în mod clandestin proceduri estetice minim invazive ( injectări cu botox și acid hialuronic) fără fiscalizarea veniturilor obținute.

„Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și exercitarea fără drept a unei profesii sau meserii, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele și luarea măsurilor legale”, arată IPJ Dolj.

 » Citește mai mult…