Posted inActualitate

Reținuți pentru tâlhărie, furt și distrugere » Stiri din Craiova si Oltenia

Reținuți pentru tâlhărie, furt și distrugere » Stiri din Craiova si Oltenia

Un bărbat de 40 de ani, din Craiova, a fost reținut, duminică, fiind acuzat de comiterea săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi un al doilea bărbat de 35 de ani, din comuna Moţăţei, pentu tâlhărie calificată şi distrugere.

Potrivit IPJ Dolj, la data de 21 ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi de o tânără de 27 de ani, din judeţul Prahova, domiciliată fără forme legale în municipiul Craiova, cu privire la faptul că, sora sa, de 19 ani, ar fi fost agresată fizic de doi bărbaţi care i-ar fi sustras suma de 2.000 de lei.

Din cercetări s-a stabilit că în timp ce se aflau în acelaşi imobil din municipiul Craiova, bărbatul de 40 de ani i-ar fi sustras tinerei suma de 2.000 de lei, iar cel de 35 de ani i-ar fi distrus telefonul mobil şi ar fi agresat-o fizic, în scopul de a-şi asigura scăparea, aceştia plecând într-o direcţie necunoscută.

Ieri, au fost puse în executare două mandate de aducere, pe numele celor doi bărbaţi, aceştia fiind conduşi la audieri.

„În urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a fost dispusă reţinerea bărbaţilor, pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţienere şi Arestare Preventivă. În cursul zilei de 05 februarie, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unor măsuri preventive”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

 » Citește mai mult…