Posted inActualitate

Noul Ford Puma – construit de Ford Otosan la Craiova, sofisticat la exterior, revoluționar la interior

Noul Ford Puma – construit de Ford Otosan la Craiova, sofisticat la exterior, revoluționar la interior

Ford a prezentat astăzi noua Puma – o evoluție elegantă, high-tech a celei mai bine vândute mașini din Marea Britanie. Este favorita șoferilor din întreaga Europă și fabricată exclusiv în fabrica Ford Otosan din Craiova.

Un crossover sofisticat care aduce multă plăcere la volan – și spațiu pentru cinci persoane și bagajele lor. Noul Ford Puma face călătoriile mai plăcute și mai relaxante cu:

  • un interior complet nou,
  • afișaje digitale mari,
  • conectivitate de ultimă oră,
  • tehnologii avansate de conducere și asistență.

Interiorul noului Ford Puma este revoluționar, șoferul având la dispoziție două ecrane de mari dimensiuni, în timp ce butoanele fizice au fost reduse la minimum pentru o ambianță calmă. Clienții pot utiliza conectivitatea 5G fie pentru a utiliza date despre trafic în timp real, fie pentru actualizări de sistem sau conexiunea cu aplicația Ford Pass.

Tehnologiile sofisticate de nouă generație permit conducerea mai naturală cu tempomatul activat, acesta fiind capabil să încetinească înainte de intersecții și curbe, iar noile faruri Dynamic Matrix LED ajutând șoferii să vadă mai clar pe timp de noapte.

Libertatea de a găsi aventură dincolo de oraș vine de la sistemele de propulsie Mild-Hybrid eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, cu până la 155 CP – sau 170 CP pentru versiunea sportivă Puma ST Powershift. 3,4

De asemenea, Ford anunță astăzi că Puma Gen-E, complet electrică, va fi prezentată în cursul acestui an – fiind prima Puma care permite conducerea cu emisii zero.

Tehnologie care simplifică utilizarea de zi cu zi

Două ecrane de dimensiuni generoase păstrează ridicat nivelul de informație pentru șoferi și permit controlul facil asupra tuturor sistemelor. Instrumentarul de bord digital de 12,8 inchi poate fi personalizat pentru a afișa informațiile pe care fiecare șofer le consideră utile.

 » Read More