Posted inActualitate

Arestată pentru înșelăciune. O femeie s-a dat bărbat și a profitat financiar de o craioveancă » Stiri din Craiova si Oltenia

Arestată pentru înșelăciune. O femeie s-a dat bărbat și a profitat financiar de o craioveancă » Stiri din Craiova si Oltenia

Ieri, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele şi locul de muncă ale unei femei de 38 de ani, din municipiul Craiova.

Activităţile au avut loc în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Femeia este bănuită că ar fi indus şi menţinut în eroare o craioveancă de 58 de ani pentru a obţine de la aceasta foloase patrimoniale injuste.

„În perioada noiembrie 2016-decembrie 2023, femeia de 38 de ani şi-ar fi creat o identitate fictivă, respectiv bărbat, cetăţean român stabilit în străinătate, iar, prin intermediul mesageriei electronice, a abordat-o pe persoana vătămată câştigându-i încrederea.

Pe parcursul acestei perioade, femeia, folosindu-se de diverse pretexte, inclusiv promisiunea de căsătorie, ar fi determinat-o pe persoana vătămată să-i transfere diverse sume de bani, în total 242.000 de lei şi 17.000 de euro, aceasta efectuând 101 transferuri bancare”, arată IOJ Dolj.

Femeia a fost condusă la audieri, iar în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea acesteia, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune (101 acte materiale).

Ieri, aceasta a fost prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Craiova, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 » Citește mai mult…