Posted inActualitate

Persoane cercetate pentru braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor » Stiri din Craiova si Oltenia

Persoane cercetate pentru braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor » Stiri din Craiova si Oltenia

Trei percheziții au avut loc, miercuri dmineață, în comuna Giubega, județul Dolj, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 

Potrivit IPJ Dolj, activitățile au avut loc în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, braconaj cinegetic şi deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita de un kilogram de tutun de fumat.

În urma percheziţiilor desfășurate, au fost ridicate în vederea cercetărilor o puşcă cu aer comprimat, peste 600 de diaboluri, 44,5 kg de carne susceptibilă a proveni de la specii de vânat, 6 kg de tutun vegetal mărunţit, 17 cutii de carton ce conţin, fiecare cutie, câte 200 de tuburi filtru de ţigări.

Totodată, doi bărbaţi de 30 şi 33 de ani şi o femeie de 30 de ani, toţi din comuna Giubega, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

 » Citește mai mult…