Posted inActualitate

Arestat preventiv pentru trafic de droguri » Stiri din Craiova si Oltenia

Arestat preventiv pentru trafic de droguri » Stiri din Craiova si Oltenia

Un bărbat din Craiova a fost arestat preventiv, vineri, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a bărbatului care era  cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Astfel, ieri, acesta a fost prins în flagrant, în timp ce vindea o cantitate de drog de mare risc, sub formă de substanță cristalină.

De asemenea, mai spun anchetatorii, „din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada decembrie 2023 – martie 2024, bărbatul ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de droguri de mare risc, cunoscute sub denumirea generică de cristal (3-CMC, 4-MMC, 4-CMC), precum și comprimate conținând substanța activă alprazolam, către diferiți consumatori din municipiul Craiova”.

Au fost efectuate și percheziții domiciliare, iar în urma descinderilor au fost descoperite și ridicate mai multe substanțe, precum și alte mijloace de probă.

„La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore. Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a admis propunerea de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

 » Citește mai mult…