Posted inActualitate

Tribunalul Gorj a suspendat selecția de șefi în CEO

Tribunalul Gorj a suspendat selecția de șefi în CEO

Tribunalul Gorj a dispus suspendarea selecției de șefi pentru Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Decizia nu este definitivă, dar este executorie. Constantin Popescu, unul dintre candidații pentru un post în Directorat, a contestat rezultatul, după ce nu a fost selectat pentru lista scurtă.

„Solutia pe scurt: Admite cererea de suspendare formulată de reclamantul Popescu Constantin în contradictoriu cu pârâţii Societatea Complexul Energetic Oltenia SA cu sediul în Tg.Jiu, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 5, judeţul Gorj, Ministerul Energiei cu sediul în Bucureşti, str. Academiei, nr. 39-41, sector 1, şi ARC Consulting SRL cu sediul în Cluj – Napoca, str. Ion Mester, nr. 1, ap. 75, judeţul Cluj.

Dispune suspendarea executării adresei „Comunicare” cu nr. 150/19.01.2023 până la soluţionarea definitivă a dosarului 908/95/2024 înregistrat la Tribunalul Gorj. Executorie de drept. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Gorj. Pronunţată, azi, 04.04.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, potrivit Tribunalului Gorj.

Citeşte şi: Şofer grav rănit după ce a intrat cu maşina într-un autoturism parcat

 » Read More