Posted inActualitate

Percheziții într-un dosar de proxenetism » Stiri din Craiova si Oltenia

Percheziții într-un dosar de proxenetism » Stiri din Craiova si Oltenia

Nu mai puțin de 11 percheziții sunt organizate, miercuri dimineață, în județele Dolj și Prahova, într-un dosar de proxenetism. 

Polițiștii din cadrul Secției 2 Ploiești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, fac miercuri dimineața 11 percheziții domiciliare în municipiile Ploiești și Craiova, în orașul Boldești – Scăeni și într-o comună din județul Prahova, la domiciliile unor persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2018 – 2024, persoanele cercetate, un bărbat de 36 de ani și o femeie de 25 de ani ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției, în diferite locații din țară, de către două femei, în scopul obținerii de foloase materiale.

De asemenea, vor fi puse în executare mandate de percheziție domiciliară și la locuințele unor persoane care ar fi efectuat, prin diferite servicii de profil, tranzacții financiare cu sume provenite din desfășurarea activității infracționale.

La sediul poliției vor fi duse mai multe persoane, în vederea audierii.

 » Citește mai mult…