Posted inActualitate

Tânăr din Craiova, reținut pentru furt calificat » Stiri din Craiova si Oltenia

Tânăr din Craiova, reținut pentru furt calificat » Stiri din Craiova si Oltenia

Ieri, polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 21 aprilie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în perioada 19-21 aprilie 2024, persoane necunoscute au pătruns într-un imobil situat pe Aleea 3 Crinului, din localitate, de unde ar fi sustras mai multe scule şi unelte în valoare de 3.500 de lei.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de către poliţişti, au fost identificaţi doi tineri, cu vârstele de 15 şi 20 de ani, ambii din municipiul Craiova, bănuiţi de comiterea faptelor.

Aceştia au fost conduşi la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe tânărul de 20 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Persoana reținută urmează să fie prezentată în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

 » Citește mai mult…