Posted inActualitate

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit cu bordura norocoasă

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit cu bordura norocoasă

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului” pe amplasamentul viitorul Spital Regional de Urgență Craiova.

Unii ar spune că reuniunea din jurul lopeții a picat la țanc, fix înainte de începerea campaniei electorale, în timp ce alții ar susține că nu-i pământ mai bun pentru cazma decât cel de primăvară.

Că a fost sincronizare sau că a fost coincidență rămâne să discearnă fiecare. Cert este că s-a băgat lopata și de-acum înainte, dacă avem noroc, lucrările la noul spital pentru Craiova și Oltenia ar trebui să intre în linie dreaptă. Dacă avem și mai mult noroc, până în 2026, e posibil să îl vedem și gata.

Bordura norocoasă

Agenda a inclus, desigur, discursuri previzibile ale reprezentanților Agenţiei Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS), constructorului, proiectantului, autorităților, care au salutat demararea lucrărilor și au amintit necesitatea imperioasă a investiției.

În tot peisajul, Olguța Vasilescu a fost cea care a dat niscaiva culoare unui eveniment altfel șablonard. Din bagajul primarului Craiovei nu au lipsit câteva înțepături la adresa cârcotașilor și bordura norocoasă.
Olguța a ținut să menționeze că astfel de ceremonii de inaugurare a investițiilor nu sunt chiar obișnuite pe la noi, prin Bănie, spargerea solului de la viitorul Spital Regional fiind o a treia excepție, după stadion și drumul expres, unde simbolul începutului a fost o bordură.

Luată în râs sau privită cu neîncredere, bordura a fost semn de bun augur pentru cele două investiții, a spus Olguța Vasilescu, astfel că a decis să vină și de data asta cu bordura la pachet, din superstiție. Așa că mai întâi s-au pus bordura și apoi s-a spart și solul.

Unde va fi construit viitorul Spital Regional de Urgență

Viitorul Spital Regional de Urgenţă Craiova va fi amplasat pe un teren delimitat de DN65F și Prelungirea Teilor din municipiul Craiova,

 » Read More