Posted inActualitate

Trei tineri reținuți pentru tâlhărie calificată » Stiri din Craiova si Oltenia

Trei tineri reținuți pentru tâlhărie calificată » Stiri din Craiova si Oltenia

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, au fost reținuți de către polițiștii craioveni. 

În fapt, la data de 24 mai 2024, în jurul orei 15.30, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Craiova, a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul Decebal, ar fi fost ameninţat cu o armă albă, de către trei persoane necunoscute, care i-ar fi sustras un telefon mobil.

„În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Melineşti, în cursul zilei de ieri, 28 mai, au fost depistaţi trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, bănuiţi de comiterea faptei, aceştia fiind conduşi la audieri.

În baza probatoriului administrat de poliţişti, cei în cauză au fost reținuţi, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, arată IPJ Dolj.

Astăzi, cei trei tineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

 » Citește mai mult…