Posted inActualitate

Cinci tineri din Amărăștii de Jos, reținuți pentru furtul mai multor motopompe » Stiri din Craiova si Oltenia

Cinci tineri din Amărăștii de Jos, reținuți pentru furtul mai multor motopompe » Stiri din Craiova si Oltenia

Ieri, în cadrul acţiunii „Jupiter”, au fost efectuate şase percheziţii domiciliare în comuna Amărăştii de Jos, sat Ocolna şi în comuna Urzica, judeţul Olt.

Activităţile au avut loc în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Potrivit IPJ Dolj, cinci tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani, toţi din comuna Amărăştii de Jos, sunt bănuiţi că în perioada aprilie-mai 2024, ar fi furat mai multe motopompe de pe terenurile agricole din extravilanul localităţilor Dăbuleni şi Călărăşi.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate mai multe mijloace de probă, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 70 %(aproximativ 30.000 de lei).

De asemenea, cinci persoane au fost conduse la audieri.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate și a probatoriilor administrate, poliţiştii i-au reţinut pe cei cinci, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, tinerii vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

 

 » Citește mai mult…