Posted inActualitate

Fantasy Park, capitol de poveste deschis de 1 Iunie în Craiova » Stiri din Craiova si Oltenia

Fantasy Park, capitol de poveste deschis de 1 Iunie în Craiova » Stiri din Craiova si Oltenia

Promisiune onorată a primarului Lia Olguța Vasilescu: un nou parc inaugurat în fiecare an

Un parc al poveștilor copilăriei, un loc de basm, plin de culoare și de mister. Așa arată cel mai nou proiect de regenerare urbană din Craiova, inaugurat chiar cu ocazia Zilei Copilului, de 1 Iunie. Construit pe o suprafață de peste 3,5 hectare, Fantasy Park este un proiect realizat de Primăria Craiova, care a presupus transformarea unui spațiu viran insalubru, din cel mai mare cartier al municipiului, într-unul dintre cele mai frumoase parcuri tematice din România.

 

„Inaugurăm încă un parc tematic pentru toate vârstele, pe un teren altădată degradat, un parc inspirat din basme și care arată ca în basme. De la prințese și dragoni, până la căsuțe fantezie și locuri de joacă, toate vor face experiența vizitării acestui loc una memorabilă. Căsuța de turtă dulce din Hänsel și Gretel, căsuța piticilor, uriașul, pădurea Ghionoaiei, balauri, feți frumoși, zâne și alte atracții pentru toate vârstele se regăsesc în Fantasy Park, situat în cel mai mare cartier al Craiovei. Așa cum am promis, strategia noastră este de a avea câte un parc în fiecare cartier, astfel încât cetățenii să nu parcurgă mai mult de 15 minute de mers pe jos până la prima oază de verdeață.

Cu siguranță, acest parc este unic în țara noastră și va deveni un punct de atracție al orașului“, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Administrația craioveană, model de urmat

La rândul său, Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj, a afirmat: „Vreau să felicit în mod deosebit Primăria Municipiului Craiova și pe doamna primar Lia Olguța Vasilescu pentru amenajarea acestui parc, pentru că știm cu toții ce loc era aici înainte. Este o reușită deosebită,

 » Citește mai mult…