Posted inActualitate

Este timpul să dezvoltăm cu adevărat comuna Malu Mare » Stiri din Craiova si Oltenia

Este timpul să dezvoltăm cu adevărat comuna Malu Mare » Stiri din Craiova si Oltenia

Candidatul PSD la Primăria Malu Mare, va stimula progresul comunei și va motiva oamenii să aibă încredere în autoritățile locale, întrucât va implementa proiecte absolut necesare dezvoltării localității

 

Ion Spătărelu poate să asigure, cu adevărat, dezvoltarea comunei. Asumat, responsabil și cu un singur scop, acela de a ridica nivelul de trai al oamenilor din localitate, acesta este convins că va reuși să implementeze noi proiecte pentru comunitate și că va asigura progresul comunei situate în imediata apropiere a Craiovei.

Ion Spătărelu locuiește în comuna Malu Mare de peste 19 ani. În toată această perioadă, a acumulat experiența necesară demarării unor acțiuni care vor schimba cu adevărat nivelul de trai al comunității.

Situată în vecinătatea Craiovei, comuna Malu Mare s-a bucurat, în ultimii ani, de un foarte mare interes din partea cetățenilor care au decis să își cumpere o casă în această zonă. Tocmai de aceea, pentru ca această comunitate să se dezvolte vizibil și durabil, spune Ion Spătărelu, este nevoie de o administrație locală responsabilă, de un primar care să își stabilească agenda cu obiective, în funcție de nevoile reale ale cetățenilor.

„Am hotărât să candidez pentru postul de primar al comunei noastre, întrucât implicarea din afară, de la distanță, nu este suficientă. Dacă vrem să schimbăm ceva aici, la noi acasă, trebuie să ne implicăm activ și permanent. Știu că împreună putem forma o echipă care să dezvolte comuna, să beneficiem de infrastructură modernă și de un standard de viață la nivelul secolului al XXI-lea. Cunosc îndeaproape problemele comunității, pe care le resimțim cu toții în fiecare zi și sunt conștient de faptul că, dacă există voință și bună credință, ele pot fi rezolvate”, a declarat Ion Spătărelu, candidatul PSD la Primăria Malu Mare.

 » Citește mai mult…