Posted inActualitate

Minor arestat preventiv pentru tentativă la tâlhărie calificată » Stiri din Craiova si Oltenia

Minor arestat preventiv pentru tentativă la tâlhărie calificată » Stiri din Craiova si Oltenia

Un minor de 15 ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată, a fost reținut de polițiști, ieri.

Potrivit IPJ Dolj, în noaptea de 5 spre 6 iunie, poliţiştii au fost sesizaţi că pe strada Calea Severinului, din Craiova, are loc un conflict între mai multe persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 28 de ani, din comuna Predești, în timp ce se deplasa pe strada Calea Severinului, ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută, care ar fi încercat să-l deposedeze de telefonul mobil.

La scurt timp, poliţiştii au identificat un tânăr de 15 ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la audieri.

„În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Tot ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Craiova şi-a însuşit propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova şi a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

 » Citește mai mult…