Posted inActualitate

(VIDEO) Doi bărbaţi, reţinuţi după ce au vandalizat magazinul clubului FCU Craiova 1948

(VIDEO) Doi bărbaţi, reţinuţi după ce au vandalizat magazinul clubului FCU Craiova 1948

Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce, în urmă cu zece zile, au vandalizat magazinul clubului FCU Craiova 1948. Aceştia au aruncat cu o substanţă pe peretele şi pe uşa magazinului.

„În continuarea cercetărilor privind evenimentul produs în dimineața zilei de 9 martie, în municipiul Craiova, prin care persoane necunoscute ar fi aruncat cu o substanță necunoscută pe perete exterior și pe ușa de acces ale unui magazin apartinând unui club sportiv, în această dimineață, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Craiova au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova“, potrivit IPJ Dolj.

Două persoane, conduse la audieri

Au fost ridicate mai multe mijloace de probă, două persoane fiind conduse la audieri.

„În baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, polițiștii au dispus reţinerea a doi bărbați, de 33 și 20 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere“, mai precizează reprezentanţii IPJ Dolj.

Mâine, 20 martie, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

În 9 martie, poliţiştii au fost sesizaţi că persoane necunoscute au aruncat cu o substanţă pe peretele exterior şi pe uşa de acces ale unui magazin aparţinând unui club sportiv. Magazinul respectiv aparţine FCU Craiova 1948.

Citeşte şi: Va fi prelungită până la finalul anului plafonarea adaosului comercial la alimentele de bază

 » Read More