Posted inActualitate

Campanie de ridicare a deșeurilor voluminoase, derulată gratuit la Craiova » Stiri din Craiova si Oltenia

Campanie de ridicare a deșeurilor voluminoase, derulată gratuit la Craiova » Stiri din Craiova si Oltenia

Iridex Group Salubrizare, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova și ADI ECODOLJ, derulează o campanie de primăvară pentru colectarea gratuită a deșeurilor voluminoase. Acțiunea a demarat pe data de 15 aprilie și se va încheia pe 15 mai, oferind craiovenilor o soluție pentru obiectele pe care nu le mai folosesc.

Potrivit reprezentanților Iridex, cei care locuiesc la bloc trebuie să depoziteze deșeurile voluminoase lângă platformele aferente blocurilor în care locuiesc, fără a bloca accesul la platforme.

Pentru locatarii la casă, solicitările de colectare se pot face la dispeceratul Iridex Group Salubrizare, contactând numărul de telefon 0251.979. Echipele vor interveni pentru colectare în termen de 24 de ore de la solicitare.

Ce se poate preda în cadrul campaniei

În privința obiectelor ce pot fi depozitate, Iridex a făcut și o listă cu aceste produse: mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, covoare, carpete, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele, oale, perdele, draperii, dulapuri de baie, lustre, tablouri, obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robinete, cabine de duș, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă; obiecte mari de folosință îndelungată precum: calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri etc.

Foarte important de știut este că NU se preiau deșeurile reziduale, reciclabile, cele rezultate din construcții, deșeurile vegetale sau cele periculoase.

Pentru mai multe detalii despre campania de colectare și pentru a programa ridicarea deșeurilor, locuitorii Craiovei pot contacta dispeceratul Iridex Group Salubrizare la numărul de telefon: 0251.970.  » Citește mai mult…