Posted inActualitate

Reținut pentru furtul unor biciclete » Stiri din Craiova si Oltenia

Reținut pentru furtul unor biciclete » Stiri din Craiova si Oltenia

Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Craiova, cercetat pentru furt calificat, a fost reținut ieri. 

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii au desfăşurat mai multe activităţi specifice pentru prevenirea furturilor de/din autovehicule, în urma cărora, a fost identificat şi prins un bărbat de 35 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea a trei infracţiuni de furt calificat.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul, la data de 16 mai 2023, ar fi sustras un moped din faţa unui imobil, de pe strada Bătrânilor, din Craiova, iar la data de 22 februarie a.c., de la parterul unui bloc, de pe strada Mihail Cerchez, din localitate, ar fi sustras o bicicletă.

De asemenea, cel în cauză, la data de 28 martie a.c., ar fi sustras o bicicletă din scara unui bloc de pe strada Brazda lui Novac, din Craiova.

Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri iar, în baza probatoriului administrat, a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Cel în cauză urmează să fie prezentat, în cursul acestei zile, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

 » Citește mai mult…