Posted inActualitate

Vâlcea: Reținut pentru furt de arbori

Vâlcea: Reținut pentru furt de arbori

Un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori, a fost reținut, ieri, de polițiștii din Pietrari, Vâlcea

Polițiștii au fost sesizați, pe 7 mai, de un reprezentant al Ocolului Silvic Râmicu Vâlcea, că în perioada 2 – 4 mai, persoane necunoscute ar fi tăiat ilegal și sustras 16 arbori, specia fag. Arbori au fost sustrași dintr-o pădure din localitatea Stoenești. A fost creat un prejudiciu în valoare de aproximativ 4.300 de lei.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din localitatea Bunești, bănuit de săvârșirea faptei.

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. A fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea. Astăzi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu în vederea luării unei măsuri legale.

A fost identificată cantitatea de aproximativ 6 m.c. de material lemnos, aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii continuă cercetările, în cadrului unui dosar penal, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu.

Citește și: (VIDEO) Putin: Armata Rusiei este „întotdeauna pregătită”. Țara marchează victoria celui de-al Doilea Război Mondial

 » Read More