Posted inActualitate

Tânăr din Dolj, reținut după ce a fost prins că a jucat, pe platforme online, banii celui pentru care lucra » Stiri din Craiova si Oltenia

Tânăr din Dolj, reținut după ce a fost prins că a jucat, pe platforme online, banii celui pentru care lucra » Stiri din Craiova si Oltenia

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din județul Dolj, care locuia în comuna Axente Sever, din județul Sibiu, a fost reținut, fiind bănuit că a jucat de zeci de ori pe platforme online banii celui pentru care lucra în construcții, în municipiul Sibiu.

Polițiștii sibieni au reținut un bărbat în vârstă de 23 de ani, din județul Dolj, domiciliat fără forme legale în Axente Sever, el fiind cercetat penal pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Tânărul este bănuită că, în perioada 18 – 20 iulie, anul trecut, ar fi făcut 42 de tranzacții financiare prin retragerea frauduloasă a unor sume de bani dintr-un cont aparținând unei alte persoane pentru care efectua lucrări de construcții, în municipiul Sibiu.

„Bărbatul ar fi intrat în posesia datelor unui card asociat contului respectiv după care, folosindu-se de datele de identificare ale mai multor persoane, ar fi tranzacționat diverse sume de bani pe platforme on-line de jocuri de noroc. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este de 10.710 lei”, spun polițiștii.

Doljeanul a fost reținut, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

 » Citește mai mult…